Ord på vägen

Hallå, vänner!

Tänka sig att vi står inför ännu en säsong med härlig hojåkning! Ett nytt år med allt vad det innebär av upplevelser och händelser. Efter en längre tids inaktivitet från min sida känner jag mig redo att ta aktiv del i vår klubbs förehavanden.

Jag ser verkligen fram emot 2018. Kan ni fatta att vi faktiskt fyller 11 år som klubb i år! Det känns ibland som igår när vi sågs vid Södra Fästningshörnan i Varberg för vår första tur och våra funderingar om att bilda Skyriders. Mycket har hänt sedan dess och många möten har skett under våra turer runt om i Mellan- och Sydsverige. Många har även bikerbiblarna blivit som satts i händerna på nyfikna sökare efter vägarna.

Nu står vi inför ett nytt år – en ny säsong. Vad månde det bliva av denna? Idéerna genom åren har varit många och rört sig i fältet mellan att bara träffas och åka till mer aktivt engagemang genom evangelisering, sångkör, vittnesbörd och mycket mer. Ja… Man kan sannerligen tala om varierande synsätt på vad vi ska använda vår klubb till. Klart är dock att vi faktiskt lyckats överleva över tioårsgränsen och verkar ha många härliga år framför oss. Det känns verkligen spännande att ta aktiv del igen!

Klart är också att vi vill sprida Guds Ord på våra turer runt vårt vackra land. Ska vi välja ett individualiserat sätt eller ett mer homogent? Var lägger vi ribban för vårt engagemang såväl i klubben som externt? Kanske vi ska göra som en del andra grupper och tydliggöra våra målsättningar? Högaktiv grupp – medelaktiv grupp – passiv grupp – supportergrupp? Finns det över huvud taget några inom Skyriders som känner att de vill bidra med ett större engagemang? Nu talar jag absolut inte om att högre nivå på egenengagemang på något sätt skulle vara förmer än de som inte vill, kan eller hinner engagera sig mer, utan om att ge dem möjligheten som känner för det.

Hur som haver… Att vila en stund från klubben har fött många tankar kring den. Varför jag lägger in ett ord på vägen är för att jag vill att ni ska veta att jag inte på något sätt stängt av tankarna på att ta aktiv del igen. Det är snarare så att denna vilopaus gett mig ny kraft att på nytt verkligen engagera mig! Ni har ständigt passerat genom mina tankar under denna tid. Men jag har haft möjlighet att utveckla såväl mig själv som mina tankar, idéer och möjligheter. Det har i sin tur lett till att jag på nytt kan och orkar lägga kraft på Skyriders igen.

Gud Välsigne Er

Leffe